Kuchyně Carmen - vysoký lesk

Lesklé kuchyně jsou módní

Lesklé kuchyně jsou v módě a stále populárnější. Nicméně lakovaná dvířka jsou drahá. A tak svou popularitu u zákazníků získávají dvířka foliovaná lesklou fólií. Dvířka jsou kvalitní, vyrobená z MDF a mají všechny vlastnosti standardních MDF dvířek. 

Bílá, fialová a wiaz Kuchyně Carmen - vysoký lesk bílá, fialová, wiaz

V této ukázkové kuchyni jsme použili lesklá dvířka v barvách fialové a světlé wiaz. Pracovní deska je bílá. Stejně tak korpusy skříněk. Spotřebiče, tedy vestavná trouba, varná deska a komínová digestoř jsou v černé barvě. Madla jsou lesklá, kovová. Vše spolu hezky ladí a vytváří kompaktní celek.

Praktická kuchyň

Potravinová skříň a dvě šedesáticentimetrové šuplíkové skříňky zajišťují dostatek úložného prostoru. Z horních skříněk jsou použity dvě dvojité výklopné skříňky s plynovými písty.

Fialová - vysoký leskWiaz světlý - vysoký leskBílá - vysoký lesk

Kuchyně na míru

Kuchyňská linka počítá s rozšířením či úpravami dle přání zákazníka. Kuchyňská studia Kuchyně Macháček vám postaví kuchyň na míru podle rozměrů vaší kuchyně. Také máme širokou nabídku dalších doplňků jako například tlumení dvířek, dojezdy do šuplíků či plynové písty do výklopů.

Nechte se inspirovat a přijďte do našich kuchyňských studií pro svoji novou lesklou kuchyň.

Přidejte se k nám na Facebook!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

Tyršova 1833/6, 415 01, Teplice, MAPA 
Telefon: +420 720 417 446, email: kuchynejanplachy@seznam.cz