Rohová kuchyně v decentním hávu karamelového latte

Nová ukázka z expozice a dílny pobočky Obory u Doks,  kde se opět proměnil jeden z vystavených modelů kuchyňských sestav.  S tváří evokující chuť na šálek dobré kávy potěší každého, kdo dokáže ocenit jednodušší, avšak vkusné provedení.

Sestava v horní části disponuje skříňkami s výklopným otevíráním s použitím zdvihového mechanismu HF Blum, dole pak mimo jiné obohacená uzavíratelným prostorem pro uschování pečiva, či jiného, k okorání náchylného materiálu. Troufalí zákazníci mohou tuto část také využít jako útočiště pro svého domácího mazlíčka.. Výběr materiálu padl na lamino v barvách Crossline Latte a Crossline Caramel, doplněno pracovní deskou zn.Egger barvy Amalvi bílošedé

Novinky z použitého vybavení

Jedním z nových prvků naší nabídky jsou integrované úchyty značky Hettich skrývajcí se pod názvem Lamezie,  které podtrhují decentnější vzevření celé sestavy. U spíže vedle zvýšeného modulu pro troubu je použit výsuvný systém Convoy Lavido značky Kessebohmer. V neposlední řadě také nelze opomenout granitový dřez Linea, jež je taktéž letošní novinkou.

O dalších možnostech zpracování, cenového návrhu, případně osobního prohlédnutí celé sestavy, kontaktujte pobočku v Oboře u Doks.

Fotogalerie: 

            


Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

Tyršova 1833/6, 415 01, Teplice, MAPA 
Telefon: +420 720 417 446, email: kuchynejanplachy@seznam.cz