Kuchyně Tina

Nejlevnější kuchyně neznamená nekvalitní! Levné kuchyňské linky Tina jsou vyrobeny z pevného a odolného lamina 16 a 18 mm. Hrany skříněk chrání systém ABS před poškozením a vlhkostí. I tyto kuchyně dávají na výběr z překrásných barev dvířek a korpusů v dřevěných odstínech. Barvy dvířek se dají kombinovat, tzn. že můžete zvolit jinou barvu na korpus a jinou na dvířka. Levné kuchyně Tina máme v našem obchodě skladem, tedy ihned k odběru!

  • Levné kuchyně Tina se skládají ze skříněk, které dodáme již pevně smontované a pečlivě zabalené.
  • Ke skříňkám dostanete od nás úchyty zdarma.
  • Odolný materiál se velmi dobře udržuje v čistotě a vydrží krátkodobé působení vlhka a horka.

Barevné provedení dvířek a korpusů Tina

Prohlédněte si barevné provedení dvířek a korpusů, barvy se dají navzájem kombinovat.

Korpus kuchyňské skříňky Aluminium Korpus kuchyňské skříňky Bílý Korpus kuchyňské skříňky Buk Korpus kuchyňské skříňky Cyprus Korpus kuchyňské skříňky Dub mléčný Korpus kuchyňské skříňky Dub sonoma Korpus kuchyňské skříňky Kalvádos Korpus kuchyňské skříňky Klon Korpus kuchyňské skříňky Loredo světlé Korpus kuchyňské skříňky Olše Korpus kuchyňské skříňky Ořech Korpus kuchyňské skříňky Šedá Korpus kuchyňské skříňky Havana Korpus kuchyňské skříňky Grafit Korpus kuchyňské skříňky San remo tmavé Korpus kuchyňské skříňky vanilka

Sestavte si levnou kuchyň Tina

Jestliže máte jasnou představu, jak by vaše kuchyně měla vypadat, udělejte si představu, kolik bude stát, pomocí naší on-line kalkulačky a kontaktujte nás pomocí kontaktního formuláře, ať může společně proměnit vaše sny ve skutečnost!

 

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

Tyršova 1833/6, 415 01, Teplice, MAPA 
Telefon: +420 720 417 446, email: kuchynejanplachy@seznam.cz